ג'וסו, דוכן מיצים בכבישה קרה יוצא לדרך במיזם של עיתונאית האוכל המוערכת רותי רוסו (רוסו בטוויטר או בפייסבוק).
רוסו מסבירה "... בשום מקום לא מייצרים יין על ידי דחיסת ענבים לבלנדר ... אלא חומרי גלם טובים ואיכותיים שדורשים יחס עדין ומוקפד, וזה מה שאני נותנת לפירות. ראשית חומר הגלם עובר טחינה במהירות איטית ... את העיסה אני מכניסה לשקיות כותנה לא מעובדות ... ואז כבישה במשקולת של טונות ... זאת פעולה זנית, סיזיפית, איטית ויפה.
... השתמשתי ביכולת ההפקה ששיכללתי כל שבוע במדור האוכל כדי להקים עסק ... ההקמה עצמה נמשכה שלושה חודשים.
... כל יום אני מנסה שילוב חדש. כמו אשכוליות, שומר ונענע, סלק עם גזר תפוח כורכום וג'ינג'ר, מין שוקו של חלב שקדים קקאו, תמרים, וניל וקינמון, אסאי עם בננה וקשיו, מלון מהערבה ותפוחים, פפאיה אורגנית עם צימוקים אורגניים ליים וכורכום טרי ... אני מחכה כבר לקיץ כדי להדגים מה שהמכונה הזאת עושה לענבים ...
במקרה שלי המיצים נועדו לקהל הרחב ... המתחרה הכי גדול שלי פה בשוק היא אני שמוכרת באותו דוכן גם מיצים בסחיטה רגילה, מיץ תפוזים, גזר ותפוחים ב10 שקלים, וגם מיצים מיוחדים ב18-26 שקל בכבישה קרה ..." (הארץ גלריה 21.2.2016).
עוד מסקרים בנענע10 ומספרים כי "רותי רוסו, עיתונאית האוכל והבת של כוהנת האוכל נירה רוסו, פתחה בשוק דוכן מיצים שעובד בטכנולוגיה של כבישה קרה, שמשמרת את כל הערכים התזונתיים והויטמינים של הפירות. הסמיכות של רוסו לדוכן הפירות והירקות מבטיח סחורה טריה במיוחד, ורוסו מבטיחה להתפרע עם מיצים עונתיים כמו מיץ אבטיח עם ליים וצ'ילי חריף, מיץ תפוזי דם, מיץ סלקים כתומים, מיץ שומר, תפוח ואננס ועוד ..." (נענע10).